Intervenție cu focuri de armă la Roman după un scandal de la un telefon mobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două grupuri de tineri care se încăieraseră în urma neînțelegerilor pornite de la vânzarea unui telefon au fost despărțite doar după ce un agent a tras două focuri de avertisment. La intervenție au fost mobilizate mai multe echipaje de poliție.

Poliția municipiului Roman a fost sesizată luni seară prin 112, despre faptul că pe strada Cuza Vodă, din Roman, are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

„La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, care au intervenit pentru aplanarea conflictului, un agent de poliție folosind armamentul din dotare, executând două focuri de armă în plan vertical", a spus subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În urma cercetărilor efectuate, polițistii au stabilit că scandalul a avut loc pe fondul consumului de alcool și din cauza unor neînțelegeri privind vânzarea unui telefon mobil. Astfel, C. Alin, de 35 de ani, C. Constantin, de 25 de ani, C. Sebastian, de 24 de ani si T. Alexandru, de 35 de ani, toți din Roman au pătruns, fără drept, în curtea locuinței familiei O. Maria, de 51 de ani. Cei patru pe de o parte și O.Florin, de 32 de ani și O. Robert, de 25 de ani, pe de altă parte, s-au lovit reciproc.

În urma conflictului nici una dintre părțile implicate nu a necesitat internarea in spital, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și linistii publice, lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu.

La finalizarea cercetărilor se va propune soluția legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite