Jandarmii din Neamț premiază galeria de la Ceahlăul pentru fair-play FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii și suporterii nemțeni și-au dat mâna pentru fair play
Jandarmii și suporterii nemțeni și-au dat mâna pentru fair play

Cei mai fanatici suporteri nemțeni au primit din partea Jandarmeriei o cupă și o diplomă pentru comportamentul manifestat tribune. În pauza meciului Ceahlăul-Petrolul, forțele de ordine și membrii galeriei au afișat un banner cu mesaj antiviolență.    

Cei aproximativ 2000 de spectatori care au asistat  la partida Ceahlăul-Petrolul Ploiești desfășurată luni seară pe stadionul din Piatra Neamț au putut vedea mesajul afișat pe un banner.

Jandarmii și suporterii au afișat bannerul în pauza meciului Ceahlăul-Petrolul

Pe acesta era inscripționat mesajul „Jandarmeria Neamț alături de cei care susțin fair-play-ul".  

Înainte de acest moment, cu o zi înainte a avut loc un meci amical de fotbal cu membri ai galeriei câștigat de jandarmi cu 6-5.

„Prin această campanie, Jandarmeria încearcă să promoveze corectitudinea și respectul față de toți participanții la evenimentele sportive, fie că este vorba de echipe, arbitri sau suporteri", a spus căpitanul Cătălin Resmeriță, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Neamț.

Tot în pauza meciului de Liga I, reprezentanții Inspectoratului județean de jandarmi Neamț au acordat o cupă și o diplomă pentru cei mai fair play suporteri. La rândul lor, jandarmii au primit din partea galeriei Ceahlăului un tricou personalizat.

Jandarmii și suporterii nemțeni și-au dat mâna pentru fair play

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite