Meciul Ceahlăul-Petrolul supravegheat de 60 de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii pot interveni în cazul în care apar acte de violență în tribune
Jandarmii pot interveni în cazul în care apar acte de violență în tribune

Pentru partida de luni seară de la Piatra Neamț vor fi mobilizați lucrători de la Inspectoratul județean Neamț și de la Gruparea de jandarmi Mobilă Bacău.  Efectivele angrenate în misiune vor asigura măsurile de ordine publică în apropierea stadionului.

Jandarmii vor avea misiunea să asigure ordinea publică pe traseele de afluire/defluire ale spectatorilor atât înainte de începerea meciului cât si pe timpul şi după încheierea acestuia.

În incinta arenei sportive, spectatorii sunt obligaţi să respecte ordinea, siguranţa şi regulile stabilite de organizator.

„Spectatorului care refuză să se supună controlului corporal sumar şi al bagajelor, efectuat de personalul de ordine şi siguranţă, sau care săvârşeşte, înainte de a intra în arena sportivă ori în momentul intrării, fapte de natură penală sau contravenţională  în legătură cu competiţia sau jocul sportiv respectiv nu i se permite accesul în arena sportivă", a precizat căpitanul Cătălin Resmeriță, purtătorul de cuvânt al IJJ Neamț.

Jandarmii pot restabili ordinea publică în interiorul bazei sportive din iniţiativa comandantului forţelor de ordine, cu aprobarea, după caz, a prefectului judeţului Neamț.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Partida Ceahlăul-Petrolul Ploiești este programată luni, 26 martie, de la ora 19.00 pe stadionul Municipal din Piatra Neamț.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite