Gafă la adrisant în Neamț: copil de cinci ani somat să plătească cheltuielile de judecată la procesul părinților

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un minor din Piatra Neamț a primit o adresă de la executorul judecătoresc, prin care este obligat să achite cheltuielile de judecată ale procesului de custodie derulat între părinții săi aflați în divorț. Conform somației, dacă nu plătește cheltuielile în termen de trei zile, copilului i se vor  sechestra toate bunurile pe care le deține.  

Alexandru Mihai Pintilie, un copil de numai cinci ani din Piatra Neamț, a primit somația la adresa din cartierul Gara Veche unde locuiește la bunica sa.

Prin actul comunicat în data de 3 mai, băiatul este executat silit de executorul judecătoresc Cotoi Cornel. Prin somație minorul este obligat să se autoîncredinţeze spre creştere propriei mame, dar și să plătească cheltuieli de judecată, în caz contrar, minorul riscând să rămână fără toate bunurile pe care le deţine.

„Vă somăm să plătiţi câte 25% din venitul net lunar, 19 lei cheltuieli de judecată în apel, la care se adaugă 1.000 de lei onorariu de executare silită, 240 lei TVA aferent onorariului, 180 de lei cheltuieli de excutare. În caz contrar se va trece la executare silită prin sechestru a bunurilor dumneavoastră mobile şi imobile", zse arată în somaţia cu executare silită adresată copilului.

Copilul a primit un termen de trei zile în care trebuie să ducă la îndeplinire prevederile somației.

Alexandru Mihai Pintilie este într-o dispută juridică a părinţilor aflați în divorț Ion Marius Pintilie şi Monica Elena Năstasă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite