Gheorghe Chivorchian o lasă pe Timișoara pentru Ceahlăul: „Vreau să revenim în Europa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chivorchian a lăsat Timișoara pentru Ceahlăul Piatra Neamț
Chivorchian a lăsat Timișoara pentru Ceahlăul Piatra Neamț

Clubul de fotbal Ceahlăul a făcut o achizitie de marcă prin cooptarea lui Gheorghe Chivorchian în stafful de conducere. Fostul manager al lui Poli a revenit la Piatra Neamț după 16 ani și va fi președinte manager general la gruparea galben negrilor.  

Chivorchean va face parte din cadrul Comitetului Director înființat prin decizia Consiliului de Administratie al clubului, alături de președintele executiv Vicențiu Iorgulescu și de directorul sportiv Ioan Mironaș.

„Prin venirea domnului Chivorchian  am întărit conducerea clubului și sunt convins că putem face performanță", a spus Gheorghe Ștefan la prezentarea oficială.

„Vin de la un club care a jucat în cupele europene, care a fost în lupta pentru titlu. Mulțumesc Timișoarei și domnului Iancu pentru că mi-au dat șansa să-mi demonstrez calitățile manageriale. Acum, domnul Ștefan a fost cel mai penetrant vârf de atac", a spus Chivorchian.

Scopul declarat al președintelui manager general este readucerea echipei din Piatra Neamț în competițiile europene, dar acesta a cerut timp și răbdare pentru atingerea obiectivului.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite