Copiii sunt invitați să deschidă sezonul estival în ștrandul din Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deschiderea oficială a complexului de agrement va avea loc în acest weekend  când sunt programate spectacole și activități distractive pentru cei mici. Copiii vor primi baloane şi diplome de participare la concursurile sportive, de desen, dans şi muzică.

Vineri, de Ziua Internaţională a Copilului, activitățile vor începe la ora 17,00 când sunt programate activităţi distractive pentru copii, dans, jocuri și face paiting.

Băi de soare la ștrandul din Piatra Neamț. Plaja e gratis, bazinele se deschid de Ziua Copilului FOTOGALERII

A doua zi, programul va începe de la ora 10.00 cu întreceri sportive, aerobic, lecţii de dans şi zumba, şi se va încheia cu discoteca junior de la ora 18.30. De la ora 12.00 magicianul Mydas din Iaşi va susţine un spectacol interactiv, copiii din public fiind invitaţi să îl asiste în numerele sale.

„Buna dispoziție și derularea activităților vor fi asigurate de animatorii noștri, iar face painting, pictura și desenul pe asfalt vor fi făcute de artiști plastici.Dansul, aerobic, zumba și activitățile sportive vor fi asigurate de instructori sportivi calificați", spune Cătălin Goldan, directorul societății Perla Invest, adminsitratorul ștrandului.

Dumincă, în cea de-a treia zi, de ora 10,00 va începe Tîrgul "Micii negustori", dar şi desene pe panou. Vor fi concursuri sportive de skiboard, role, badminton, trotinete şi triciclete, aerobic pentru copii şi zumba, face painting. De la ora 16.30 va fi organizat un carnaval intitulat „Personaje din lumea poveştilor".

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite