Atracție nouă în ștrandul din Piatra Neamț: sport extrem cu tiroliana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Instalația de tiroliană este funcțională în incinta ștrandului
Instalația de tiroliană este funcțională în incinta ștrandului

Din acest weekend, în complexul de agrement funcționează o instalație de cablu cu trasee de coborâre printre copaci. Vezi aici cât costă practicarea acestui gen de sport extrem.

Cele 5 porţiuni de traseu pe cablu printre copaci au fost amenajate lângă skate-park-ul din incinta ștrandului municipal. Activitățile de „tiroliană"   pot fi practicate în weekend, în intervalul orar 10.00-20.00, iar în timpul săptămânii după-amiaza.

Tariful practicat este de 6 lei/tură, respectiv parcurgerea celor 5 trasee de tiroliene, sau 10 lei două ture. Grupurile de cîte 10 persoane beneficiază de un discount de 20%, respectiv 8 lei de persoană pentru două ture.  

„Avem personal specializat, sunt luate toate măsurile de siguranţă pentru practicanţi şi garantăm pentru materialele folosite. Această activitate a fost perfectată în colaborare cu o companie specializată, iar scopul nostru a fost de a aduce o facilitate în plus pentru turiştii şi localnicii care vin la ştrand", a spus Cătălin Goldan, directorul societății Perla Invest, administratorul ștrandului din Piatra Neamț.

Intrarea în ștrand costă 3 lei (adulți) și 1 leu (copii), iar accesul în parcare al mașinilor este 1,5 lei/oră în intervalul 8.00-24.00.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite