Promoții la telegondola din Piatra Neamț: doi clienți plătesc, doi merg pe gratis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorii instalației de transport pe cablu vor să atragă clienți și în perioada dintre sezonul de iarnă și cel de vară. Un alt produs care va fi promovat zilele următoare este reducerea tarifelor pentru pensionari.

Reprezentanții socității Perla Invest spun că promoția „2+2" se adresează atât pietrenilor care nu s-au plimbat cu telegondola, dar și musafirilor orașului care urcă pentru prima dată în cabine.

„Acest lucru înseamnă că doi clienţi plătesc, doi nu. Spre exemplu, dacă un cuplu din Piatra Neamţ are în vizită un alt cuplu, localnicii pot face cadou musafirilor o plimbare cu telegondola. Sau toţi patru vor merge, practic, la jumătate de preţ", spune Cătălin Goldan, directorul Perla Invest.

Un alt produs va fi un discount pentru pensionari sub forma unui pachet intitulat  „bunicul şi nepoţelul".

„Și bunicul, presupunînd că este pensionar, va avea o reducere de 75% a tarifului călătoriei. Copiii de pînă la 7 ani au gratuitate, iar cei cu vîrste cuprinse între 7-10 ani plătesc un preţ special, de 10 lei", mai spune adminsitratorul instalației de transport pe cablu.

Promoțiile care vor intra în vigoare în aceste zile sunt motivate de creșterea gradului de ocupare a cabinelor. Săptămâna trecută, în urma gratuității acordate de femeilor de 8 Martie, peste 3000 de persoane au utilizat telegondola.   

Cadou inedit pentru femei de 8 Martie: plimbare pe gratis cu telegondola la Piatra Neamț

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite