Enache explică tactica victoriei cu Petrolul: „Am forțat adversarul să greșească”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul Ceahlăului, Costel Enache
Antrenorul Ceahlăului, Costel Enache

Antrenorul echipei FC Ceahlăul s-a arătat mulțumit că elevii săi au legat două victorii care au adus liniște în lotul galben-negrilor. La conferința de presă dela finalul meciului, Vivi Răchită l-a trimis pe secundul Valentin Negoiță.

Tehnicianul nemțenilor a recunoscut că formația pe care o pregătește a început meciul cu Petrolul mai greu, chiar cu puțină teamă, dar s-a declarat satidsfăcut de racția jucătorilor în partea a doua a jocului.

„Am forțat adversarul să greșească. Sunt trei puncte importante obținute și, mai mult, sunt două rezultate pozitive legate care ne pot aduce liniștea", a spus Costel Enache.

Devastați de pierderea meciului pe care l-au avut în mână la pauză, atunci când conduceau cu 1-0, ploieștenii au găsit cu greu forța să dea explicații la conferința de presă. În locul antrenorului principal Răchită (așa cum era prezentat pe foaia oficială de joc), la întâlnirea cu ziariștii a ajus secundul Valentin Negoiță.

„Nu a venit Vivi Răchită pentru că eu am fost numit interimar la conducerea echipei. Lipsa de valoare a unor jucători și faptul că am căzut psihic după pauză a dus la acest rezultat. În plus, gazdele au intrat mai determinate în repriza a doua", a spus Negoiță.

Ceahlăul Piatra Neamț a învins cu 2-1 (0-1) pe Petrolul Ploiești într-un meci disputat luni, 26 martie, contând pentru etapa a 23-a a Ligii I. Constantinescu și Golubovic (din 11 metri) au întors soarta meciului în repriza a doua, după ce „găzarii" intraseră la cabine în avantaj prin reușita lui Oprița (din 11 metri).

C

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite