Piatra Neamț intră pe harta concertelor susținute de Horia Brenciu și HB Orchestra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Brenciu va susține concertul la Casa de Cultură a Sindicatelor
Horia Brenciu va susține concertul la Casa de Cultură a Sindicatelor

Organizatorii turneului național au inclus orașul de la poalele Pietricicăi în programul artistului în locul concertului de la Brăila. Evenimentul va avea loc la finele lunii viitoare, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Concertul susținut de Horia Brenciu și orchestra a fost programat pe data de 30 mai, la Casa de Cultură din Piatra Neamț. Tot în zona Moldovei, artistul mai susține concerte la Bacău, Iași și Suceava (15,16 și 23 mai).

Anunțul a fost făcut chiar de artist pe blogul său personal.

„De câteva săptămâni bune echipa mea şi organizatorii turneului nostru sunt în discuţii cu peste 20 de săli de spectacol din întreaga ţara, inclusiv Chişinău. Din păcate, câteva locaţii nu corespund din multe puncte de vedere producţiei noastre. Din păcate, concertul de la Brăila nu a mai putut fi deloc reprogramat şi am hotărât să-l mutam într-o locaţie deosebită: Casa de Cultură din Piatra-Neamţ".

În concertele din turneul național, Horia Brenciu şi HB Orchestra îi încântă pe fani cu melodii precum „Septembrie, luni", „Lucruri simple", „Fac ce-mi spune inima".

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite