Volei: Una caldă, alta rece pentru echipele nemțene angrenate în turneele play-off

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetele de la Unic vor juca în al doilea meci al zilei la Polivalenta
Fetele de la Unic vor juca în al doilea meci al zilei la Polivalenta

Fetele de la „Unic" Piatra Neamț au ratat șansa de a merge în semifinalele campionatului, în timp ce voleibaliștii de la Municipal LPS s-au impus în fața oltenilor de la SCM U Craiova. Ambele formații nemțene continuă lupta pentru locurile 5-8.  

Încă marcați de ratarea calificării în faza superioară a întrecerii interne, băieții de la Municipal LPS Piatra Neamț au câștigat greu, cu 3:2 (pe seturi - 23:25, 25:17, 19:25, 25:20, 15:8) meciul cu SCM U Craiova. primul meci pentru locurile 5-8.

„Este bine că am reuşit să ne mobilizăm şi să câştigăm. Încă suntem dezamăgiţi că nu jucăm în semifinale, dar trebuie să depăşim momentul şi să ne clasăm pe locul 5", a declarat jucătorul pietrean Ionuț Harbuz, pentru handbalvolei.ro.

Al doilea meci din această fază a turneului play-off se va disputa la Craiova, la mijlocul săptămânii viitoare. În caz de egalitate, meciul decisiv se va disputa la Piatra Neamț.

În al doilea meci al cuplajului de volei de la Sala Polivalenta, fetele de la Unic Piatra Neamț și-au văzut spulberate șansele de a spera la al treilea meci de calificare în semifinalele campionatului după ce au fost învinse de Dinamo cu 0:3 (la seturi: 22:25, 14:25 și 23:25)

Cum bucureştencele câștigaseră și primul meci din disputa cu pietrencele (3:2, meci jucat miercuri în Capitală), elevele antrenate de Mihaela Voivod nu mai au decât șansa ocupării locului 5 la final de sezon.

Rămâi pe neamt.adevarul.roca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite