O femeie din Neamț a vrut să-și omoare soțul cu toporul, după care a băut insecticid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri dimineață, P. Anișoara, din comuna Trifești, a vrut să se răzbune pe bărbatul care o amenința cu bătaia. După ce a fugit în grădină, femeia s-a întors în casă și l-a lovit în cap cu toporul pe soțul care dormea dus.

Conflictul între P. Ioan (61 de ani) și P. Anișoara (57 de ani) a izbucnit joi seară, în jurul orei 22.00, pe fondul unui scandal pornit de bărbatul care venise acasă beat.  În urma discuțiilor aprinse cu nevasta, bărbatul a intenționat să o lovească pe soția sa, care a scăpat încă fugind în grădină.

În jurul orelor 03.30, femeia a intrat în casă, și profitând de faptul că soțul ei doarme, a luat un topor din curte și l-a lovit în zona capului.

„Ulterior, în jurul orelor 05.00, P. Anișoara a ingerat o cantitate necunoscută de ierbicid, cu intenția de a se sinucide", a spus subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

În jurul orelor 07.00 femeia i-a povestit cele întâmplate unei vecine rugând-o să anunțe ambulanța.

P. Anișoara a fost preluată de cadrele medicale și transportată la Spitalul Roman, unde a rămas internată, în timp ce bărbatul atacat cu toporul de soție a fost transportat la Spitalul de Urgență Roman și, ulterior, la Spitalul Universitar Iași.

În urma examinării a rezultat că victima agresiunii a suferit leziuni cde necesită pentru vindecare 90-100 zile îngrijiri medicale, dacă nu apar complicații.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite