Primul weekend torid din sezonul estival în ștrandul din Piatra Neamț. Vezi aici noile tarife

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ștrandul este una din atracțiile estivale ale pietrenilor
Ștrandul este una din atracțiile estivale ale pietrenilor

În cele două zile de final de săptămână, complexul de agrement de peste Vale este una din destinațiile cele mai căutate pentru plajă și baie în bazine. Ștrandul s-a deschis pe 1 iunie, după o serie de weekend-uri cu temperaturi scăzute și vreme rea.

Conform listei de prețuri pentru serviciile din ștrand întocmite de Perla Invest, administratorul ștrandului, accesul în complexul de agrement de peste Vale este permis pentru 3 lei, sau 1 leu (copii). În zona bazinelor și a plajei prețurile sunt 7 lei, respectiv 5 lei, pentru copii (de luni până vineri), în timp ce sâmbăta și duminica accesul la bazine este 10 lei/5 lei.

Au acces gratuit pensionarii, pe baza cuponului de pensie, persoanele cu dizabilități și veterani de război, precum și copiii cu vârsta mai mică de 7 ani.

Cei care vin cu mașinile trebuie să știe că accesul între orele 08.00 - 24.00 este taxat cu 1,5 lei/oră.

Pentru practicarea sporurilor sunt disponibile trei terenuri de tenis de câmp cu nocturnă care pot fi închiriate în schimbul a 20 de lei/ora. Închirierea rachetelor de tenis costă 10 lei/ora, iar a mingilor 5 lei/ora. Pentru tenis de masă tarifele de închiriere sunt 10 lei/ora.

Terenurile de fotbal cu gazon artificial pot  fi închiriate cu 75 lei/ora (până la ora 18.00) sau 100 de lei ora (după ora 18.00), iar terenurile de volei și de baschet pot fi utilizate în schimbul sumei de 50 de lei/oră.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite