Un scandalagiu a sărit să-i bată pe medicii de gardă de la Spitalul județean Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandalagiul s-a dat în stambă în fața medicilor de la Urgențe, foto: Arhivă
Scandalagiul s-a dat în stambă în fața medicilor de la Urgențe, foto: Arhivă

În mai puțin de o oră, Geani Moise a intrat în conflict cu toată lumea. Nu au scăpat furiei tânărului ambulanțierii, medicii de la serviciul de urgență al Spitalului județean Neamț și nici polițiștii.

Geani Moise, un tânăr de 20 de ani din Piatra Neamț a intrat în atenția poliției marți seară, în jurul orei 22.45. După ce și-a făcut curaj cu băuturi alcoolice, el provocat un scandal în fața blocului în care locuiește. A refuzat apoi să-și decline identitatea, drept pentru care a fost condus la sediul poliției, unde a fost sancționat contravențional.

La mai puțin de o oră distanță, o patrulă de siguranță publică s-a sesizat că același tânăr intrase în conflict cu personalul unei ambulanțe chemată să-i acorde îngrijiri medicale.

„Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean Neamț, unde a continuat să se manifeste violent fizic și verbal atât față de cadrele medicale, cât și față de organele de poliție, proferând injurii și adresând cuvinte și expresii jignitoare față de acestea", a spus subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și sfidarea organelor judiciare.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite