Razie nocturnă în Neamț pentru depistarea șoferilor băuți la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șoferii au fost testați de echipajele de poliție
Șoferii au fost testați de echipajele de poliție

Echipajele Poliției Rutiere au desfășurat o acțiune de amploare în noaptea de sâmbătă spre duminică pe drumurile publice din județ. 11 șoferi s-au ales cu dosare penale pentru că au fost prinși conducând sub influența băurilor alcoolice.

Acțiunea desfășurată în intervalul sâmbătă, ora 22.00 și duminică, 6 dimineața, s-a desfășurat cu un număr de 26 de polițiști din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu lucrători din cadrul Birourilor de Poliție Rutieră aparținand polițiilor municipale și orășenești.

Între șoferii prinși a fost și o tânără care a fost oprită de două ori la interval de 40 de minute conducând mașina pe străzile din Piatra Neamț, după ce consumase băuturi alcoolice.

„La orele 04.10, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Neamț, a oprit pentru control, pe strada M. Eminescu, un autoturism condus de S. Mihaela de 28 ani din municipiu. Polițiștii au stabilit că aceasta avea permisul de conducere reținut în vederea suspendării întrucât, la aceeași dată, orele 03.30 a fost oprită în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazu din municipiu, având în aerul expirat o concentrație de 0,26 mg/l alcool pur", se arată în raportul Poliției Neamț.

Polițiștii au constatat că la ora 04.10, conducătoarea autoturismului avea în aerul expirat o concentrație de 0.11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma desfăsurării acțiunii au fost întocmite 11 dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite