Prefectul și subprefectul de Neamț au fost eliberați din funcţie. Vezi cine sunt în cărţi pentru a le lua locul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Învestirea noului Guvern condus de Victor Ponta a dus la schimbări şi în teritoriu. Actualul prefect de Neamț, Mihai Archip, a fost demis printr-o decizie luată acum câteva momente în cadrul şedinţei de Guvern.

Guvernul condus de Victor Ponta a decis astăzi demiterea tuturor prefecţilor şi subprefecţilor din ţară.

Conducerea Prefecturii Neamț asigurată de Mihai Archip, în calitate de prefect, şi de Vasile Șendrea, subprefect, va avea o nouă echipă.

 „Nu am primit o decizie în acest sens, dar știu că eliberarea din funcție va trebui să fie însoțită automat și de numirea unui alt prefect. Noi suntem înalți funcționari publici, este și principiul mobilității prefecților, în mod normal ar trebui să ni se propună ceva. Oricum, prin efectul legii, mă pot întoarce la Garda Financiară în funcția de comisar șef Divizie, post care a fost suspendat în timpul mandatului de prefect", a spus Mihai Archip.

În ultimele zile, numele cel mai vehiculat pentru preluarea funcției de prefect la Neamț a fost al lui Dan Vasile Constantin, fost președinte al Consiliului Județean (2004-2006) și ex-subprefect pentru o perioadă de câteva luni în anul 2009, în timpul guvernării PDL-PSD.  

Pentru funcția de subprefect de Neamț, o variantă cu șanse de a fi numită pe post este Daniela Soroceanu, fosta șefă a Casei Județene de Asigurări de Sănătate Neamț.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite