Mobilizare în Neamț pentru liniștea sărbătorilor Paștelui Catolic și Floriilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii le recomandă şoferilor să evite pe cât posibil deplasările pe furtună
Şoferii le recomandă şoferilor să evite pe cât posibil deplasările pe furtună

Peste 300 de polițiști sunt angrenați în misiuni specifice pentru asigurarea unui climat de ordine publică la manifestările din acest weekend. O treime din efective sunt disponibilizate în comunele de pe malul Siretului, cu populație predominant de rit catolic.  

Locurile de pelerinaj, stațiunile turistice și zonele de agrement din județ vor beneficia de o atenție specială din partea forțelor de ordine.

Astfel, 90 de polițisti vor asigura ordinea și liniștea publică la bisericile din comunele Tămășeni și Săbăoani, unde este asteptat un aflux important de persoane ce vor participa la slujbele religioase ale Paștelui Catolic.

De asemenea, se așteaptă că la mănăstirile Bistrița, Pângărați, Neamț, Secu, Agapia, Văratic, un număr mare de credincioși va participa la slujba de Florii.

„Activitățile Poliției Neamț au în vedere prevenirea infracțiunilor comise cu violență, a furturilor și a infracționalității stradale", a spus subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Polițiștii mobilizați sâmbătă și duminică fac parte din structurile de ordine publică, urban și rural, Investigații criminale, investigare a fraudelor, și poliție rutieră.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite