VIDEO Curse off-road în Munții Neamțului. Mașinile de teren au ieșit greu din capcanele de traseu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piloții au tras din greu să scoată mașinile prinse în capcanele traseelor montane
Piloții au tras din greu să scoată mașinile prinse în capcanele traseelor montane

Membrii unui club de sport extrem din Piatra Neamț au profitat de vremea ploioasă pentru a testa câteva trasee montane din vecinătatea orașului. Piloții au fost solicitați de terenul îmbibat de apă, și au forjat din plin mașinile prinse în nămol.

Cursa a fost organizată sâmbătă, în ajun de Paște, pe traseele muntelui Bâtca Doamnei, de lângă Piatra Neamț. Patru mașini de teren și o motocicletă echipate pentru off-road au parcurs zonele împădurite afectate deja de ploaia care începuse de dimineață.

Vezi aici imagini din cursele off-road

„A fost o recunoaștere de traseu, în vederea unei expediții pe care o pregătim pentru sfârșitul săptămânii vitoare. Îi așteptăm pe pasionații de adrenalină din toată țara pentru ca timp de trei zile să parcurgem un traseu prin munții Neamțului", spune Daniel Rogojină, unul din membri clubului Zen World Extrem.

Citește și: Întrecere cu motoare în munţii Neamţului

Cursa organizată în apropierea zilei de 1 Mai va urma un traseu care începe din ștrandul municipiului și continuă cu Bâtca Doamnei, munții din Piatra Șoimului, Tarcău, Oanțu-Pângărați și Vaduri/Alexandru cel Bun.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite