Pietrenii își pot măsura gratuit tensiunea arterială și greutatea la Biblioteca județeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania de informare și educare a populației este desfășurată de Direcția de Sănătate Publică cu ocazia „Zilei Mondiale de luptă împotriva hipertensiunii arteriale".

Joi, 17 mai, între orele 9.30 și 11.00. la Biblioteca Județeana „G. T. Kirileanu" din Piatra Neamţ specialiștii vor măsura tensiunea arterială, greutatea, vor determinarea glicemia salariaţilor şi cititorilor bibliotecii şi se vor distribui pliante şi broşuri de educaţie pentru sănătate. Acțiunea se realizează în colaborare cu voluntarii-elevi ai Şcolilor Postliceale Sanitare din Piatra Neamţ.

Campania de informare şi educare a populaţiei prilejuită de Ziua Mondială de Luptă Împotriva Hipertensiunii Arteriale - 17 mai se desfăşoară în acest an sub sloganul „Un stil de viaţă sănătos - o tensiune arterială normală".

Scopul campaniei este de a informa populaţia cu privire la beneficiile unui stil de viaţă sănătos, pentru menţinerea tensiunii arteriale la valori normale.

La Roman, este programată de la ora 12.00 o activitate de informare şi educare a elevilor de la Colegiul Tehnic „Petru Poni", în timp ce la Târgu Neamț va avea loc o campanie stradală de distribuire de pliante în zona centrală şi piaţa oraşului.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite