Un tânăr din Neamț a fost înjunghiat după ce s-a certat cu agresorul în fața bisericii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un coflict spontan petrecut în apropierea bisericii din comuna Girov, un tânăr de 23 de ani a fost înjunghiat în burtă de agresorul din Horlești, Iași. Suspectul va fi prezentat Tribunalului Neamț pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la omor și port, fără drept, de cuțit.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.10, atunci când în fața unei biserici din comuna Girov, lângă Piatra Neamț, H. Petru, de 21 de ani, din comuna Horlești, județul Iași, l-a lovit cu un cuțit pe C. Sergiu, de 23 de ani, din localitate.

Victima a fost transportată la spital, unde a fost diagnosticată cu plagă înjunghiată abdominală cu eviscerare, și a fost suspusă unei intervenții chirurgicale.

„Medicul legist a concluzionat că victima necesită 25 - 30 de zile de îngrijiri medicale, iar viața i-a fost pusă în primejdie", a spus subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Suspectul a fost reținut de procuror, pe bază de ordonanță de reținere, pe o perioadă de 24 de ore. El va fi prezentat Tribunalului Neamț cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la omor și port, fără drept, de cuțit.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite