Pompierii au deblocat mașina peste care s-a prăbușit copacul doborât de furtuna din Neamț UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copacul a căzut peste mașina aflată în trafic
Copacul a căzut peste mașina aflată în trafic

Cinci persoane au fost blocate într-o mașină peste care a căzut un copac după vijelia care s-a abătut marți la prânz asupra județului Neamț. În autoturismul care era în mers se aflau patru adulți și un copil, însă niciunul dintre pasageri nu a fost rănit.

Copacul a căzut peste capota și parbrizul mașinii Skoda Octavia aflată în deplasare pe un drum din apropierea Mănăstirii Neamț, iar sesizarea prin 112 a fost făcută în jurul orei 12.15.

„În mașină erau patru adulți și un copil. Echipa de descarcerare deplasată la fața locului a îndepărtat copacul prăbușit peste autoturism și nu au fost victime. Mașina a fost avariată în proporție de 50%”, a spus căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

......

Mașina peste care s-a prăbușit copacul se afla pe raza comunei Vânători- Neamț, la circa un kilometri de Mănăstirea Neamț.

„Echipajul de la descarcere este pe drum în misiunea de intervenție", a spus căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

ANM a emis o atenționare nowcasting de Cod portocaliu pentru intervalul orar 12.30 - 13.30 care vizează partea centrală a judeţului Neamţ, inclusiv oraşele Piatra Neamţ și Târgu Neamţ. 

„Se vor semnala: intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, grindină. Fenomenele meteorologice asociate sunt precipitaţii ce pot atinge şi depăşi 25 l/mp și descărcări electrice", se arată în avertizarea ANM.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite