Closet de lux într-o comună din Neamț: 200.000 de lei pentru o toaletă neterminată la Zănești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toaleta în construcție a înghițit peste 45.000 de euro
Toaleta în construcție a înghițit peste 45.000 de euro

Construcția grupului social al grădiniței a înghițit în trei ani echivalentul a peste 45.000 de euro, însă lucrarea nu este nici acum funcțională, iar copiii folosesc tot haznaua infectă din curte.  

Investiția școlii nr.1 Zănești pentru grădinița nr.2 arondată acestei unități, a fost demarată în urmă cu doi ani, însă nici la această dată toaleta nu este finalizată.  

„În anul 2010 s-au alocat școlii 50.000 de lei, în 2011 s-au dat 25.000 de lei pentru același obiectiv. Între timp am solicitat o expertiză pentru că lucrarea nu e conformă reieșind o diferență de vreo 25.000 de lei în plus față de ce s-a executat", spune Gheorghe Andrei, primarul comunei Zănești.

Construcția de 42 de metri patrați nu este funcțională nici la ieșirea din iarnă, drept pentru care, în bugetul pe acest an a mai fost mai alocată suma de 80.000 de lei.

 „E mult, cum să nu fie mult?Cu banii ăştia, un om gospodar îşi face o casă ca lumea. Eu nu ştiu cum s-au cheltuit banii, pentru că i-am virat direct şcolii. Anul trecut s-a mai dat prin Hotărâre de Guvern 25.000 de lei pentru centrala termică, aceasta fiind finalizată, și tot Guvernul a mai dat școlii 40.000 de lei. ", mai spune primarul.

La grădiniţă învaţă patru grupe de copii preşcolari care au fost nevoiți să meargă la la vechea hazna din spatele curţii.

Rămâi pe neamt.adevarul.roca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite