Fanii lui Fener întâmpinați cu o aroganță: centrul orașului Piatra Neamț în culorile rivalei Galatasaray FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii lui Fener și-au așteptat favoriții la Bacău
Suporterii lui Fener și-au așteptat favoriții la Bacău

Turcii vor fi copleșiți în tribunele stadionului Ceahlăul de 14.000 de moldoveni. Meciul se dispută cu casa închisă, iar 250 de jandarmi îi vor păzi pe înfocații suporteri veniți de la Istanbul. Meciul este catalogat de jandarmi cu „grad de risc ridicat”.

Primii suporteri turci au ajuns în Piatra Neamț încă de marți, cu o zi înainte de meciul cu Vaslui. Pe străzile din oraș, în zona centrală, pe stâlpii de iluminat flutură steaguri roșu-galben, culorile oficiale ale marii rivale Galatasaray. Acestea au fost montate pentru a marca Festivalul de film pentru copii „Punguța cu doi bani" care începe chiar în ziua meciului pentru play-off-ul Ligii Campionilor.

Steagurile în roșu-galben flutură în centrul orașului
Steagurile în culorile rivalei Galatasaray

Steagurile în culorile roșu și galben flutură în centrul orașului

„Miercuri vin de la București 300 de suporteri, de la Istanbul mai vin 10 autocare și peste 100 de mașini. Așteptăm un 1-0 pentru Fenerbahce, e suficient. Vaslui are puțin noroc că  joacă acum cu noi, pentru că nu am început campionatul. Vrem să câștigăm, dar să fie un meci frumos, prietenesc" a spus Nazmi Dogan, vicepreşedintele Asociaţiei Suporterilor Clubului Fenerbahce. Acesta a fost prezent marți la Aeroportul din Bacău, unde fotbaliștii lui Fener au ajuns pentru partida de la Piatra Neamț.

VIDEO Turcii de la Fenerbahce au aterizat pe Aeroportul din Bacău FOTOGALERIE

250 de militari din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de miercuri seară.

Din cele 15.000 de bilete tipărite pentru partidă, 1.135 au fost repartizate către suporterii turci, din care 220 pentru VIP şi 915 pentru suporterii proprii care vor fi dispuşi în peluza I, sectorul H.

„Din cele 915 bilete puse în vânzare pentru suporterii turci, 500 de bilete au fost trimise în Turcia, iar 415 vor fi distribuite pentru fan-cluburile echipei turce din România, îndeosebi din municipiul Bucureşti", a spus căpitanul Cătălin Resmeriţă, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Neamţ.

Meciul de azi este catalogat, de forţele de ordine, „cu grad de risc ridicat".

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite