Pieton băgat în comă în urma unui accident grav, de un șofer cu permisul reținut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima accidentului a ajuns în comă la spital, foto: Arhiva Adevărul
Victima accidentului a ajuns în comă la spital, foto: Arhiva Adevărul

Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a traversat prin loc nepermis, și fără să se asigure, o stradă din Târgu Neamț. Polițiștii rutieri au descoperit că șoferul care a comis accidentul avea permisul reținut, iar mașina figura ca radiată din circulație.

Accidentul a avut loc luni seară, pe strada Mihail Sadoveanu din orașul Târgu Neamț.

La volanul autoturismului era C. Cristian, de 40 de ani, care l-a surprins și accidentat grav C. Romică, de 49 de ani, din comuna Agapia. Polițiștii au stabilit că pietonul se angajase în traversarea drumului prin loc nepermis si fără să se asigure.

În urma impactului, victima accvidentului a fost diagnosticată cu traumatism cranio - cerebral acut închis, traumatism toracic și comă de gradul III.

„Din verificările efectuate s-a stabilit că șoferul avea permisul de conducere reținut, iar autoturismul figura ca radiat din circulație", a spus subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite