Reclamație de viol la Spitalul Roman. O tânără s-a plâns la Poliție că a fost siluită de trei angajați ai unității

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii desfășoară cercetări în cazul unei reclamații făcute de o fată de 20 de ani, din comuna Săbăoani. Tânăra s-a plâns polițiștilor că a fost violată la spitalul municipal, în timp ce primea îngrijiri medicale pentru o cădere de calciu.  

Update ora 16.00 Primele verificări nu confirmă varianta violului

„Dacă se confirmă că a fost vorba de aceste fapte, nu va exista niciun fel de clemență, dar și invers, dacă nu se confirmă, va trebui să recurgem la o recuperare a imaginii spitalului”, a spus doctorul Mircea Coadă, directorul Spitalului Municipal Roman.

Primele cercetări nu confirmă varianta susținută de tânăra care a reclamat că a fost victima unui viol în timp ce primea îngrijiri medicale la Spitalul Roman.

„Până în acest moment, verificările și probele care s-au luat sunt negative, adică nu s-au găsit urme de violență sexuală, de agresiune sexuală, sau urme organice care pot fi depistate în aceste situații de către medicul ginecolog”, a mai spus directorul unității medicale.

Maria S., de 20 de ani, din comuna Săbăoani a reclamat duminică dimineață la Poliția Roman că a fost victima unui viol ce s-ar fi petrecut în timp ce primea îngrijiri la Centrul de Primiri Urgențe.

„Avem un cerc de suspecți și se efectuează cercetări și la această oră. Tânăra nu prezenta urme vizbile de violență, dar se așteaptă și rezultatul investigației medico-legale", a spus subinspectorul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În plângerea depusă la poliției, tânăra a reclamat că a fost violată de trei angajați ai spitalului, acuzațiile mergând către un asistent și doi infirmieri, personalul care asigyra garda în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Vom reveni cu amănunte

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite