Scandal cu focuri de armă la o discotecă din comuna nemțeană Făurei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandalul a pornit în discotecă, foto: Arhiva „Adevărul”
Scandalul a pornit în discotecă, foto: Arhiva „Adevărul”

Tineri care se distrau în noaptea de sâmbătă spre duminică, au fost terorizați de doi indivizi care au intrat cu armele în discotecă și i-au amenințat cu moartea. Pe fondul consumului de alcool, cei doi turbulenți și-au descărcat apoi nervii și armele în afara discotecii.

Petrecerea de sâmbătă seara a tinerilor din comuna Făurei a fost tulburată la o oră după miezul nopții, atunci când între doi venetici și un localnic a izbucnit un conflict spontan stimulat și de consumul de alcool.

Scandalul a devenit tot mai aprins între M. Dumitru, de 32 de ani, din comuna Vatra Moldoviței, județul Suceava și I. Daniel, de 22 de ani, din comuna Bârgăuani, pe de o parte, și B. Bogdan, din comuna Făurei.

„La un moment dat, M. Dumitru și I. Daniel au ieșit în stradă și din autoturismul cu care se deplasau au scos două arme, una de vânătoare și una de tir, au intrat în incinta discotecii și au adresat amenințări cu moartea persoanelor prezente. Apoi au ieșit în exteriorul discotecii, unde M. Dumitru a tras mai multe focuri de armă în aer", a spus subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii chemați prin 112 au fost găsite în autoturismul lui M. Dumitru o armă de vânătoare și 21 de cartușe, respectiv o armă de tir cu trei cartușe. La fața locului au fost găsite patru tuburi percutate, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Poliția a constatat că M. Dumitru este deținător legal de arme letale, iar în cauză a fost întocmit dosar penal. Cei doi scandalagii sunt suspectați de comiterea infracțiunilor de uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și lovire.

M. Dumitru și I. Daniel au fost reținuți și vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite