Patru echipe își dispută la Piatra Neamț Cupa României la volei feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi și vineri, la Sala Polivalentă se vor desfășura semifinalele și finala competiției Gazdele de la UNIC nu au avut noroc la tragerea la sorți: în semifinală vor întâlni campioana en-titre, Tomis Constanța iar visul de a juca vineri, cu trofeul pe masă, pare imposibil de realizat.  

Cele patru echipe care își dispută Cupa României sunt Tomis Constanța (echipa campioană a Diviziei A1 pentru al doilea sezon consecutiv), Dinamo București, Știința Bacău și Unic Piatra Neamț, surpriza competiției.

Nemțencele au obținut calificarea după ce au învins în deplasare, săptămâna trecută, cu 3:2, pe Medicina Târgu Mureș.   

Inițial, oficialii clubului gazdă nu erau foarte interesați de competiţie, dar și-au schimbat priorităţile, după ce Dinamo şi Ştiinţa Bacău au cerut ca turneul să aibă loc la Piatra Neamţ.

„Ar fi fost urât dacă echipa noastră nu era în competiţie, ar fi lipsit sarea şi piperul din acest turneu de patru. Am câştigat o dată Cupa României, am mai disputat trei finale, şi cred că suntem în stare să producem surpriza, să fim buturuga mică în acest sezon", a spus Vasile Ouatu, preşedintele de onoare de la Unic.

În prima semifinală, Dinamo va juca de la ora 17.00 cu Știința Bacău, iar Unic va întâlni pe Tomis Constanța de la ora 19.30.

Câștigătoarele se vor duela în finala programată vineri, 4 mai, de la ora 18.00.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite