Ceahlăul pe cale să se despartă de alți doi jucători: Villadsen tentat de revenirea în Danemarca, Monroy ofertat de Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Andrei Dumitraș și Andrei Pavel s-au înțeles cu Steaua, portarul danez și mijlocașul spaniol de la Ceahlăul sunt și ei pe picior de plecare. În acord cu gruparea din Ghencea, atacantul Pavel va juca și în turul sezonului viitor la echipa din Piatra Neamț.

Plecările din lotul nemțenilor sunt văzute de oficialii clubului Ceahlăul ca o recunoaștere a valorii jucătorilor pregătiți în acest sezon de cuplul de antrenori Costel Enache-Costel Ilie.

Despărțirea de goal-keeperul danez era previzibilă în condițiile în care Thomas Villadsen a pierdut postul de titular în poartă în favoarea bosniacului Jovic. Posibilul transfer al lui Aytor Monroy ar putea relua în schimb șirul întrerupt al relațiilor cu gruparea din Giulești deschis în urmă cu 15 ani prin transferul lui Adrian Iencsi la Rapid și continuat cu fundașul Dănuț Perjă.

 „Deocamdată, Villadsen a plecat în Danemarca, are și de acolo o ofertă. Nu știu dacă cei doi vor merge la Rapid", a spus antrenorul Costel Enache.

Rămâne de văzut ce mutări va face clubul pietrean pentru a suplini pierderile de jucători. De menționat este că doi dintre cei patru fotbaliști (Andrei Dumitraș și Monroy) jucau aproape meci de meci în formula de start a formației de sub Pietricica.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite