Nemțenii călcați în picioare pe „OZN Arena”. Ceahlăul a încasat o mână de goluri de la Petrolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Younes Hamza a făcut ce a vrut prin apărarea nemțenilor, foto: fcpetrolul.ro
Younes Hamza a făcut ce a vrut prin apărarea nemțenilor, foto: fcpetrolul.ro

În etapa inaugurală a Ligii I, elevii lui Costel Enache nu au avut reacție în fața ploieștenilor dezlănțuiți. Tehnicianul nemțenilor a fost impresionat de forţa „găzarilor", dar s-a arătat dezamăgit de lipsa de atitudine a propriilor jucători.

„Sunt surprins de atitudinea elevilor mei. E un semn mare de întrebare şi nu am văzut niciun pic de nerv şi determinare. Ne-a lipsit motivaţia personală. Cel mai mult mă doare că am văzut indiferenţă în jocul elevilor mei", a spus după meciul de la Ploiești Costel Enache.

După dubla lui Hamza din prima repriză (min.12 și 17), petroliștii s-au dezlănțuit în repriza a doua când, pe fondul lipsei de reacție a nemțenilor, au mai înscris de trei ori prin Grozav ('49), Hamza ('75) și Szukala ('86).

„Petrolul este o echipă extraoridinară şi cred că se poate lupta pentru titlu. S-ar putea să fi jucat cu cea mai bună echipă din campionat în această seară
", a mai spus antrenorul Enache la Digi Sport.

Pentru nemțeni șansa reabilitării în fața propriilor suporteri după rușinea de la Ploiești o reprezintă meciul din etapa a II-a, cu echipa campioană CFR Cluj. Partida se anunță deosebit de grea pentru gazde, mai ales că elevii lui Andone au suferit și ei un semieșec în primul meci de campionat, 1-1, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaș.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite