Fundașul nemțean Andrei Dumitraș transferat la Steaua. Atacantul Andrei Pavel împrumutat pentru șase luni în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi jucători de la Ceahlăul își fac planurile pentru următorul sezon la echipa lui Becali. După două sezoane în  liga a III-a și un an și jumătate la Piatra Neamț, Dumitraș face saltul la o echipă de cupe europene.

Andrei Dumitraș a fost transferat la echipa din Bulevardul Ghencea după un sezon în care a evoluat în postura de titular în linia de apărare a nemțenilor, și a fost desemnat căpitan de echipă în parte a doua a campionatului. Fundașul în vârstă de 24 de ani a ajuns la Ceahlăul în sezonul 2010-2011 de la Petrotub Roman, promovat fiind de antrenorul Costel Enache care l-a pregătit la formația din liga a III-a.

„Dumitraș a fost evaluat și pe baza evoluțiilor sale la Ceahlăul și pe baza statisticilor foarte obiective făcute pe site-uri de specialitate", a spus Ioan Mironaș, directorul sportiv al FC Ceahlăul.

La Steaua va ajunge sub formă de împrumut și Andrei Pavel. Vârful de atac al nemțenilor în vârstă de 19 ani a debutat la echipa de seniori a Ceahlăului în meciul din turul campionatului cu FCM Târgu Mureș, iar în vacanța de iarnă a fost convocat de Emil Săndoi la lotul național Under 20. Prima și singura reușită în Liga I a lui Pavel a fost golul marcat în meciul cu Voința Sibiu disputat pe final de sezon.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite