Jandarmii nemțeni au făcut voluntariat în campania „Let's do it, Romania”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste şaizeci de lucrători din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Neamț au participat la acţiunile de ecologizare desfăşurat în judeţ. Campania a avut loc în zonele Piatra Neamț, Roman, Bicaz și pe muntele Ceahlău.

Jandarmii s-au alăturat voluntarilor proiectului „Let's do it, Romania" şi au participat la curăţarea arealelor naturale din jurul municipiului Piatra Neamţ.

Acțiunile au avut loc pe malul stâng al râului Bistriţa și în aval de barajul Bâtca Doamnei. La Roman, jandarmii au fgăcut curățenie în zona cartierului Nicolae Bălcescu. Alte două zone   unde au acționat jandarmii au fost orașul Bicaz și în Parcul Naţional Ceahlău.

„Prin participarea la această campanie, jandarmii doresc să-şi aducă contribuţia la protejarea naturii şi refacerea ecosistemului, demonstrând că sunt alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor, ci şi pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu şi om", spune căpitanul Cătălin Resmeriță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi județean Neamț.

„Let's Do It, Romania" este cel mai mare proiect de implicare socială din România care îşi propune să responsabilizeze autorităţile şi cetăţenii privind gestiunea deşeurilor, aplicarea legislaţiei de mediu şi gestiunea corectă a deşeurilor.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite