Scandal electoral potolit cu dosar penal în Neamț. Poliția a intervenit cu mascații să liniștească spiritele încinse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un candidat la funcția de primar în comuna Girov a fost implicat într-o dispută cu un localnic care lipea afișe electorale. Scandalul a degenerat într-o încăierare generală purtată într-un local unde s-a folosit și conținutul unui spray lacrimogen.  

Polițiștii arondați secției rurale Roznov au fost sesizați sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, că în centrul comunei Girov a izbucnit un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

„Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că S. Constantin, în vârstă de 44 de ani, candidat la funcția de primar al comunei Girov, l-a lovit cu un obiect contondent, pe A. Ioan, de 30 de ani, pe motiv că acesta din urmă lipește afișe electorale pentru un alt candidat", a spus subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Firul evenimentelor stabilit de polițiști arată că A. Ioan s-a deplasat apoi la un bar din comună, unde conflictul a luat proporții fiind antrenate în disputa violentă și alte persoane.

„Ulterior, după A. Ioan au venit T.Dragoș, de 28 de ani, din Tg. Neamț și P. Mihai, de 38 de ani, din Piatra Neamț, între cei trei izbucnind un conflict, în timpul căruia s-au lovit reciproc. În conflict au intervenit mai multe persoane care se aflau la bar. În timpul scandalului a fost folosit un spray lacrimogen, iar T. Dragoș si P. Mihai au folosit, pentru amenințare o țeavă metalică si un cuțit", mai spun polițiștii.

La fața locului au intervenit mai multe patrule de ordine și siguranță publică și luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenții Rapide Neamț.

„Cercetările sunt în derulare pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat la scandal, precum și pentru stabilirea gradului de participare al fiecărei persoane implicate", se arată în comunicatul oficial al Poliției Neamț.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, lovire, amenințare și folosire, fără drept, în locuri publice a unor arme albe.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite