„Flacăra Democrației” a fost purtată cu bicicleta pe străzile din Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Torța aprinsă a fost purtată de tineri, pe biciclete, de la sediul PDL Neamț
Torța aprinsă a fost purtată de tineri, pe biciclete, de la sediul PDL Neamț

Simbolul lansat de președintele suspendat Traian Băsescu la Cluj a ajuns la mijlocul săptămânii în județul Neamț. Torța aprinsă a fost preluată de membrii organizației județene de tineret a PDL și a fost purtată prin mai multe localități din Neamț.

„Flacăra Democrației" a ajuns miercuri seară în Piatra Neamț, de la Bacău, și va urma un traseu prin mai multe localități din județ, inclusiv municipiul Roman.

Alături de reprezentanții organizației de tineret a democrat-liberalilor nemțeni s-au alăturat și membrii ONG-ului „Sens Civic", care au decis sa se implice în această perioadă, pentru susținerea valorilor democrației.

„Îi sfătuim pe oameni ca duminică, 29 iulie, să meargă la referendum, și să voteze așa cum le dictează conștiința”, a spus Andrei Carabelea, reprezentantul asociației „Sens Civic”.

„Flacăra Democrației" a fost purtată pe biciclete, și cu mașinile, atât de tinerii din PDL, cât și de membrii Asociației „Sens Civic", pe mai multe artere de circulație din zona centrala a municipiului Piatra Neamț.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite