Ceahlăul câștigă primul amical al verii: 2-0 în deplasare cu Zimbru Chișinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două echipe au jucat meciul de la Chișinău pe o căldură toridă
Cele două echipe au jucat meciul de la Chișinău pe o căldură toridă

Nemțenii au învins prin golurile marcate în partea a doua a jocului de Gafița și Achim. Jucătorii lui Costel Enache urmează să plece duminică în Austria unde își vor continua antrenamentele și vor disputa șase partide de pregătire.

Ceahlăul Piatra Neamț s-a impus cu scorul de 2-0 în fața formației Zimbru Chișinău (locul III în Divizia Națională din Republica Moldova și participantă în preliminariile Europa League) într-un meci disputat joi după amiază pe o căldură toridă.

Reușitele nemțenilor au aparținut atacantului Cristi Gafița și mijlocașului Vlad Achim care a înscris cu un lob perfect peste portarul echipei gazdă.

La echipa din Piatra Neamț au evoluat și basarabenii Vladimir Livșiț și Artur Pătraș.

În cantonamentul din Austria, Ceahlăul urmează să dispute jocuri de pregătirecu Rapid Viena (Austria 1), FC Rostov (Rusia 1), SV Ried(Austria 1), Cernomoreț Odessa (Ucraina 1), FK Sarajevo (Bosnia-Hertegovina 1) si Wienner Neustad(Austria 1).

Vineri,13 iulie, cu o săptămână înainte de debutul noului sezon al Ligii I, Ceahlăul va diputa la Piatra Neamț meciul de prezentare în fața propriilor suporteri în compania echipei AEK Atena.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite