Dinamo și Remat Zalău joacă la Piatra Neamț finala Cupei României la volei masculin cu trofeul pe masă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Învingătoarele din semifinale se vor înfrunta în Sala Polivalentă sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 16.00. Tomis Constanța și SCM U Craiova, celelate două formații din turneul „Final Four" au pierdut șansa de a se bate pentru cucerirarea trofeului.

Ultima fază din cadrul Cupei României se dispută la Polivalenta din Piatra Neamț cu patru echipe: Remat Zalău, Dinamo București, Tomis Constanța și SCM U Craiova.

Vineri, în prima semifinală, campioana en-titre, Remat Zalău a trecut clar, cu 3:0 (- 23,-18,-23) de Tomis Constanța, într-un meci care a adus față în față finalistele campionatului 2012.

În cealaltă semifinală, oltenii au fost aproape de a produce surpriza turneului în fața dinamoviștilor, însă au clacat pe final. Scor final Dinamo-SCM U Craiova 3:2, pe seturi- 22:25, 26:24, 16:25, 25:19, 15:13.

Turneul disputat în sistem „Final Four" (cea mai bună echipă din patru) a fost programat la Piatra Neamț pentru ca jucătorii convocaţi la acţiunile lotului naţional de seniori să rămână în urbea de sub Pietricica. Pe 19 mai, România va debuta cu naționala Ciprului, la Sala Polivalentă, în preliminarile Campionatului European din 2013.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite