O fată de 12 ani din Neamț a fost violată după o plimbare cu scuterul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora a fost batjocorită după o plimbare cu motoscuterul, foto: Arhivă
Minora a fost batjocorită după o plimbare cu motoscuterul, foto: Arhivă

Tânărul acuzat de viol are 18 ani și a fost arestat preventiv pe o perioadă de 20 de zile. Acesta a dus-o pe minoră într-un lan de grâu unde a batjocorit-o după ce a convins-o cu bătaia.

Lucian Lungu (18 ani), din comuna Bahna a fost reținut luni, 30 iulie, de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale pe o perioadă de 24 de ore.

„În urma cercetărilor  polițiștii au stabilit că duminică seara, în jurul orei 22.00, tânărul a acostat o minoră, în vârstă de 12 ani, și, sub pretextul unei plimbări cu motoscuterul, a condus-o într-un loc izolat, într-un lan de grâu, unde prin violență a întreținut relații sexuale cu aceasta împotriva voinței sale", a spus subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Tânărul acuzat de viol a fost crescut în ultimii ani numai de tatăl său, după ce mama a plecat la muncă în străinătate. În cazul fetei s-a demarat o anchetă din partea Direcției de Protecția Copilului pentru o a eventuală consiliere psihologică și pentru a urmări mediul familial.

Prezentat Tribunalului Neamț, Lucian Lungu a primit 29 de zile de arest preventiv.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite