Peste 200 de locuri de muncă disponibile în Neamț, în Săptămâna Luminată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oferta locurilor de muncă vacante este intermediată de AJOFM Neamț
Oferta locurilor de muncă vacante este intermediată de AJOFM Neamț

Mai bine de jumătate din oferta de pe piața muncii provine de la firmele din Piatra Neamț și din zona arondată municipiului reședință de județ. Vezi aici ce meserii se caută în această perioadă.  

Pentru șomerii care caută un loc de muncă, angajatorii din Piatra Neamț oferă 132 de joburi, cea mai mare parte adresându-se persoanelor calificate în meserii din industria textilă. Astfel, două firme pun la dispoziție 30 de locuri vacante de croitori.

Alte meserii care se caută de societățile din Piatra Neamț și comunele arondate zonei sunt agent comercial/de vânzări (17 locuri), casier (17 locuri) sau tâmplar (15 locuri). Șomerii cu studii superioare au la dispoziție patru posturi vacante de director comercial/de vânzări, respectiv inginer electromecanic/construcții civile, industriale și agricole.   

Angajatorii din zona Roman au anunțat la Agenția județeană pentru Ocuparea Forței de muncă 59 de posturi vacante, iar cei din Târgu Neamț pun la dispoziție 20 de joburi, aproape exclusiv în industria confecțiilor (18 locuri).

În total, în județul Neamț sunt disponibile în această săptămâna 211 locuri de muncă vacante.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite