Penurie de locuri de muncă în Neamț în sezonul concediilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lista șomerilor se va mări cu absolvenții care nu intră la facultăți
Lista șomerilor se va mări cu absolvenții care nu intră la facultăți

Pentru următoarea săptămână, oferta angajatorilor din județ se reduce la 117 posturi vacante. Vezi aici câte locuri sunt disponibile în cele două municipii și ce meserii mai au căutare pe piața muncii în județ.

Agenția județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a fost anunțată de angajatorii din Piatra Neamț și zona arondată că sunt dispuși să încadreze 51 de persoane. Se caută 10 operatori confecționer industrial îmbrăcăminte, iar alte 10 locuri sunt vacante pentru asistent relații publice și comunicare. De asemenea, pentru Spitalul Județean s-au deblocat două posturi de asistent medical generalist.

Oferta pe piața muncii în zona municipiului Roman pentru următoarea săptămână înseamnă 56 de posturi vacante, în cea mai mare parte în domeniul industriei confecțiilor textile (25 de locuri). Alte meserii căutate de angajatorii din Roman sunt din domeniul construcțiilor (zidar rosar-tencuitor, sudor, fierar betonist).

Cea mai slabă ofertă pe piața muncii este în zona Târgu Neamț unde sunt anunțate doar 10 locuri vacante, din care 4 pentru muncitori necalificați în industria confecțiilor.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite