Salonul Auto și Târgul produselor tradiționale își deschid porțile la Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Salonul Auto sunt prezente modele de la 12 mărci consacrate de mașini
La Salonul Auto sunt prezente modele de la 12 mărci consacrate de mașini

Cele două evenimente au loc în deschiderea Zilelor Orașului, sărbtoare care se desfășoară în perioada 21-24 iunie. La Salonul Auto, vizitatorii pot participa și la teste de încercare cu mașinile prezentate de diverse mărci de automobile.

Salonul Auto se deschide joi, 21 iunie pe platoul de la Galeriile Hermes, lângă supermarketul Kaufland unde vor putea fi văzute modele produse de 12 firme cunoscute precum Mercedes Benz, Land Rover, Hyundai, Toyota, Honda, Citroen, Volkswagen, Renault și Dacia. În același spațiu sunt prezente și firmele care comercializează anvelope sau piese auto.

Târgul produselor tradiționale se desfășoară în Piata Centrală a orașului, unde 15 firme din diferite zone ale țării își etalează produse din carne, lactate, brânzeturi etc.

Tot în această perioadă se desfășoară la Galeriile comerciale Hermes Târgul de îmbrăcăminte și încăltăminte, unde și-au anunțat prezența 42 de firme de profil.

Cele trei târguri organizate de Camera de Comerț și Industrie Neamț vor fi deschise vizitatorilor de la ora 10.00 până la ora 19.30.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite