Pinalti la al treilea mandat de primar: „Vreau să facem Partidul Piatra Neamț”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Ștefan a depus pentru a treia oară jurământul de primar
Gheorghe Ștefan a depus pentru a treia oară jurământul de primar

Gheorghe Ștefan a depus jurământul și a fost învestit în funcție la ședința de constituire a Consiliului Local. Protocolul de colaborare cu formațiunea lui Dan Diaconescu i-a asigurat edilului majoritatea în legislativ și doi viceprimari de la PDL și PPDD.  

La finalul întrunirii de constituire a Consiliului Local, primarul reales pentru a treia oară în fruntea municipiului Piatra Neamț a avut un mesaj succint pentru cei 23 de aleși validați în funcție.

„Vreau ca o dată să reușim - asta e treia oară în care propun - să facem Partidul Piatra Neamț. Sper să înțelegeți mesajul meu", li s-a adresat consilierilor edilul care și-a reafirmat opțiunea să nu mai candideze și a patra oară la șefia municipiului.

„Nu spuneți așa că nu se știe niciodată. Eu provin dintr-un oraș (Sibiu, n.red.) unde Johannis e la al patrulea mandat, și tot așa zice și el în fiecare an că se retrage.  Numai că zice în limba germană și probabil că românii nu înțeleg", a spus prefectul de Neamț, Ilie Dumitru Haralambie Mitea, cel care a participat la ședința de constituire a Consiului Local în noua formulă.

În cadrul aceleiași ședințe, aleșii locali au desemnat, prin vot secret și cei doi viceprimari ai municipiului. Majoritatea legislativului local (12 voturi din 23) a decis ca Monica Anton (PPDD) și Dragoș Chitic (APEL/PDL) să îl secondeze pe Pinalti la conducerea executivă a primăriei.

ră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite