Un tânăr din Neamț s-a împușcat în cap cu pistolul unui prieten, agent de ordine publică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Demișcă s-a împușcat cu pistolul polițistului neglijent
Florin Demișcă s-a împușcat cu pistolul polițistului neglijent

Florin Demișcă (25 de ani) a folosit arma și muniția pe care prietenului său, agentul Dragoș Curcudel, le lăsase într-un dulap în casa părinților victimei. Sâmbătă seara, cei doi prieteni fuseseră împreună la discotecă din Săbăoani pentru câteva ore. Polițistul și-a dat demisia.

Sâmbătă seara, după ce a ieșit din schimb (ora 22.00), polițistul Dragoș Curcudel (32 de ani), a mers la locuința părinților lui Florin Demișcă situată în comuna Săbăoani. Acolo s-a schimba de uniformă, și-a lăsat armamentul și muniția într-un dulap și a plecat cu prietenul său, Florin la discotecă.

„În jurul orei 2.00, Florin D. a plecat de la discotecă spre casa părinților săi, fără a-l anunța și pe agentul de poliție. Acesta a rămas în local până dimineață, la închiderea programului de discotecă, a mers la locuința părinților prietenului său, și s-a culcat într-o bucătărie de vară", a spus subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În jurul orei 11.00, atunci când s-a trezit, polițistul a intrat în casă și l-a găsit pe Florin Demișcă împușcat în cap.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și muniției, iar cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț. Agentul de poliție a solicitat încetarea raporturilor de muncă cu IPJ Neamț, iar cazul face obiectul unei anchete interne", a mai spus subcomisarul Bădeanu.

Agentul de poliție are 6 ani vechime în structurile de ordine publică ale IPJ Neamț. Dragoș Curcudel este absolvent al Universității Tehnice „Ghe. Asachi" din Iași, iar în 2006 a fost angajat din sursă externă absolvind ulterior cursurile de poliție.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite