Prima achiziție la Ceahlăul pentru noul sezon: galben-negrii au antrenor cu patalama PRO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Popovici este noul antrenor al nemțenilor
Cristi Popovici este noul antrenor al nemțenilor

Băcăuanul Cristi Popovici a fost numit antrenor principal al echipei din Piatra Neamț. Pregătirea jocurilor și responsabilitatea rezultatelor vor fi însă tot în sarcina lui Costel Enache care va a primit funcția de director tehnic.  

Fără licența PRO, document care permite antrenorilor să pregătească echipe profesioniste de prima ligă, Costel Enache a activat sezonul trecut cu derogare de la Federație, întrucât echipa era nou promovată.

Pentru noul sezon, conducerea clubului nemțean a decis să rezolve problema cooptându-l pe Cristi Popovici, fost jucător al echipei FCM Bacău, ulterior antrenor al echipei vecine de județ și la FC Botoșani, în liga a II-a.

Oficialii grupării de sub Pietricica spun că Enache nu mai putea figura ca antrenor principal deoarece acesta nu mai avea posibilitatea să se înscrie la cursurile Școlii de Antrenori în vederea obținerii Licenței PRO.

În viziunea șefilor de la Ceahlăul, numirea lui Popovici nu ar trebui să tulbure apele la echipă, deoarece de pregătirea și rezultatele galben-negrilor va fi responsabil tot Costel Enache, cel care a dus formația pe locul 11 în ierarhia finală a Ligii I în sezonul 2011-2012.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite