Mamă din Neamț cercetată pentru ucidere din culpă. Femeia și-a scăpat în apă fetița pe care o ținea în brațe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copila nu a mai putut fi readusă la viață, foto: Arhiva
Copila nu a mai putut fi readusă la viață, foto: Arhiva

C. Daniela, din comuna Gherăiești, a intrat într-o acumulare adiacentă râului Moldova ținându-și în brațe fetița în vârstă de 4 ani. În mijlocul apei, mama s-a scufundat și a pierdut-o pe copilă în adâncuri.  

Tragedia petrecută marți seară, a fost anunțată poliției în jurul orei 19.45 chiar de mama C. Daniela, de 29 de ani.  

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în jurul orei 19.40, o minoră, în vârstă de 13 ani, din comuna Gherăești a intrat în acumularea de apă, ținând-o în brațe pe fata în vârstă de 4 ani.

„În acest loc, a încredințat-o pe minoră  mamei sale C. Daniela, care deplasându-se spre mijlocul apei, din cauza adâncimii neregulate, s-a  scufundat, scăpând-o pe fiica sa din brațe", a spus subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Atât femeia cât si minora în vârstă de 13 ani au încercat să scoată fetița din apă, dar nu au reușit.

Trupul victimei a fost scos din apă de o persoană care trecerea prin zonă, iar  medicii de la Ambulanță chemați la fața locului nu au avut succes în manevrele de resuscitare.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Roman în vederea efectuării necropsiei si stabilirii cauzei decesului, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite