A început turneul final de fotbal fete-gimnaziu la stadionul „Ceahlăul” din Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai bune echipe de fotbal-fete se întrec în weekend la Piatra Neamț
Cele mai bune echipe de fotbal-fete se întrec în weekend la Piatra Neamț

Cele opt echipe calificate în etapa finală a competiției școlare sunt grupate în două serii. Meciurile au început vineri, 27 aprilie, iar finalele vor avea loc duminică. În fiecare din cele trei zile de weekend, partidele debutează de la ora 10.00.   

Echipele participante sunt din București, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Dolj, Satu Mare, Teleorman și Piatra Neamț. Municipiul care găzduiește turneul este reprezentat de echipa școlii nr. 5 cu clasele V-VIII.

Pe cele două terenuri cu iarbă sintentică din complexul sportiv vor avea loc vineri opt meciuri, iar sâmbăta sunt programate patru partide. Duminică, 29 aprilie vor avea loc finalele. De la ora 12.00 este programată festivitatea de premiere în cadrul căreia se vor acorda și trei distincții speciale: pentru cea mai tehnică echipa, pentru cel mai bun jucător și pentru golgheterul turneului.

Organizatorii competiției sunt primăria și Consiliul Local Piatra Neamț, în colaborare cu Ministerul Educației, Federația Română de Fotbal și Federația Sportului Școlar și Universitar. Din zona locală, pe lista organizatorilor s-au înscris  Inspectoratul Școlar Neamț, FC Ceahlăul, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Neamț, Asociația Județeana de Fotbal, CS Ceahlăul și Liceul cu Program Sportiv Piatra Neamț.

Comisia de organizare și desfășurare a etapei finale din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Școlar Fotbal Fete-Gimnaziu este compusă din 15 membri, reprezentanți ai partenerilor și îl are ca președinte de onoare pe primarul Gheorghe Ștefan. 

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite