Schimbare la vârful Inspectoratulul Școlar Neamț: Viorel Stan numit în locul Luminiței Vârlan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Stan a fost numit inspector școlar general în locul Luminiței Vârlan
Viorel Stan a fost numit inspector școlar general în locul Luminiței Vârlan

Decizia a ajuns la ISJ Neamț prin fax, vineri, la câteva minute de încheierii programului. Cu o zi înainte, Luminița Vârlan participase la o întâlnire organizată la Minister, însă nu a primit niciun semn legat de o eventuală înlocuire din funcție.

Luminița Vârlan a fost înlocuită din funcție în urma unui ordin al ministrului Educației transmis vineri seară, prin fax la sediul Inspectoratului Școlar județean Neamț.

„Respect această decizie pentru faptul că-mi doresc să ajungă cât mai mulți colegi în această funcție, să aibă perspectiva asupra sistemului de învățământ din județ. Pustnicul Paisie îi spunea părintelui Cleopa când a ajuns stareț <nu te bucura când te-or pune și nu te supăra când te-or scoate>", a spus Lumința Vârlan.   

În locul său, în fruntea instituției care coordonează activitatea învățământului din Neamț a fost numit profesorul de chimie Viorel Stan, de la Colegiul Național Roman Vodă. Acesta va conduce ISJ Neamț până la organizarea concursului pentru ocuparea funcției de inspector școlar general anunțat de Minister să se desfășoare în toamna acestui an.

Viorel Stan a mai fost în conducerea instituției (inspector școlar general adjunct) în perioada 2000-2004 și o perioadă scurtă în 2009, în timpul guvernării PSD-PDL.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite