„Elodia” de Neamț căutată cu un câine dresat pentru descoperirea de cadavre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona este de negăsit de aproape două luni
Ramona este de negăsit de aproape două luni

Doi ofițeri de la IGPR vor coordona acțiunile de căutare a tinerei dispărute misterios în urmă cu aproape două luni. Cu ajutorul unui câine de serviciu, echipele de poliție vor scotoci comuna Tașca, dar și zona de lângă barajul Bicaz.    

Cei doi lucrători din cadrul Direcției de Investigații Criminale din cadrul IGPR au venit în Neamț pentru a participa la căutările Ramonei Georgiana Țuțuianu (Pruteanu), fata de 24 de ani dispărută misterios din seara de 22 ianuarie.

Citeşte şi: Dispariţie suspectă după modelul Elodia în Neamţ

O acțiune în acest sens va avea loc miercuri, 21 martie în localitatea de domiciliu a fetei, în comuna Tașca, dar și pe malul lacului de acumulare Izvorul Muntelui. Căutările vor fi făcute și cu ajutorul unui câine pregătit la școala de dresaj de la Dumbrava-Sibiu.

Citește și: Elodia de Neamţ pune autorităţile pe jar

„Solicităm, din nou, sprijinul populației pentru a ne furniza informații privind dispariția lui Țuțuianu Ramona Georgiana, de 24 ani, din comuna Tașca, Neamț. Orice amănunt, detaliu care poate fi considerat nesemnificativ, ne poate fi de ajutor", fac apel polițiștii către cetățeni.

Pe 24 ianuarie, tânăra a fost semnalată ca dispărută de la domiciliu în urma sesizării depuse la Poliție de către mama sa. Femeia a reclamat că fiica sa nu a mai ajuns acasă de la serviciu din data de 22 ianuarie.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite