Patru zile de competiții ecvestre la Baza Hipică din Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concursurile vor avea loc în Baza Hipică
Concursurile vor avea loc în Baza Hipică

În partea a doua a săptămânii se vor desfășura trei concursuri de călărie - sărituri peste obstacole în baza „Virgil Bărbuceanu". 25 de cluburi ecvestre se întrec în probe la individual și pe echipe cu 100 de cai.

Cele trei competiții ecvestre de sărituri peste obstacole sunt Cupa Municipiului Piatra Neamt, Cupa Federației Ecvestre Române și etapa a III-a de Grand Prix, concurs inițiat anul trecut în scopul pregătirii sportivilor care participă la competiții internaționale.

În cele patru zile de concurs (21-24 iunie) vor avea loc mai multe probe individiale și pe echipe, respectiv de copii, juniori I și II, amazoane, amatori și seniori.

„Vor fi 25 de echipe din județele Moldovei, din Timișoara, Sibiu, Arad și din București - Steaua și Dinamo. În total vor fi 100 de cai angrenați în cele trei concursuri" a spus Costache Lupu, președintele Clubului Sportiv Ecvestru Piatra Neamț.

Bugetul total al celor trei competiții este de 65.000 de lei, din care valoarea premiilor este de 25.000 de lei.

Organizatorii întrecerilor sunt Federația Ecvestră Română, Clubul Sportiv Ecvestru Piatra Neamț, Consiliul Local și Consiliul Județean Neamț.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite