Ceahlăul are nevoie de voință la Sibiu ca să evite retrogradarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două înfrângeri consecutive înregistrate cu Dinamo și CFR, nemțenii caută să mai acumuleze puncte pentru a sta departe de zona retrogradării. Meciul cu Voința Sibiu se anunță aprig disputat, deoarece și gazdele simt pericolul revenirii în divizia B.

În ultimele două etape, jucătorii de la Ceahlăul a avut neșansa să întâlnească echipele care au împărțit primul loc al clasamentului. După 2-3 la București, cu Dinamo, și 0-2 pe teren propriu, cu CFR Cluj, elevii lui Costel Enache au o misiune la fel de grea în partida de la Sibiu, cu Voința.

„Vreau să trecem uşor peste eşecul suferit în faţa celor de la CFR Cluj. Modul în care s-a prezentat echipa din minutul 30 încolo, la partida de sâmbătă, îmi dă încredere că ne vom atinge obiectivul", a spus antreborul Costel Enache, înaintea deplasării de la Sibiu.

Înaintea de disputarea ultimelor șase etape de campionat, Ceahlăul ocupă poziția a 12-a în ierarhia Ligii I , cu 33 de puncte, în timp ce Voința Sibiu este pe locul 16, retrogradabil, cu 29 de puncte.

În tur, Ceahlăul s-a impus în fața sibienilor cu 2-1, după ce, la pauză, oaspeții conduceau cu 1-0.

Partida programată de 1 Mai, pe terenul sibienilor, din etapa a 29-a a Ligii I va începe de la ora 17.00.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite