Peste 500 de joburi oferite în Neamț la prima bursă a locurilor de muncă din acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bursa locurilor de muncă - un loc unde din şomer poţi deveni salariat
Bursa locurilor de muncă - un loc unde din şomer poţi deveni salariat

La acțiune sunt invitați aproape 10.000 de șomeri înregistrați în evidențele oficiale ale Agenției județene pentru Ocuparea Forței de Muncă. Vezi aici care sunt cele mai căutate profesii ofertate de angajatori.

Prima bursă a locurilor de muncă din acest an începe de la ora 9.00 și se va desfăşura în trei orașe din județ. La Piatra Neamț, bursa are loc la sediul Centrului de Formare Profesională (Piaţa Mihail Kogălniceanu, nr.1-3), la Roman - Casa Armatei (strada Ştefan cel Mare, nr. 230), iar la Târgu Neamț, la Casa de Cultură "Ion Creangă" (strada Ştefan cel Mare, nr.50).

Și-au anunţat participarea 79 de agenţi economici, care vor oferi 531 de locuri de muncă vacante, dintre care 25 sunt pentru cei cu studii superioare.

„Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt în următoarele domenii: confecţii, servicii, prelucrarea lemnului, contrucţii şi prelucrări metalice", a precizat Elena Chirilă - purtător de cuvânt al AJOFM Neamţ.

La ediția de anul trecut a Bursei generale a locurilor de muncă au participat 1.331 de persoane şi 113 agenţi economici, care au oferit 736 de posturi vacante.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite