Razie matinală în cartierul Speranța din Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razia poliției în cartierul Speranța s-a desfășurat dis de dimineață
Razia poliției în cartierul Speranța s-a desfășurat dis de dimineață

Mai multe echipaje de polițiști și jandarmi au descins marți dimineață la locuințele din fostele hale ale „Avicola" de la Izvoare. În urma acțiunii, opt persoane au fost duse la Poliția municipiului Piatra Neamț pentru cercetări.

La razia desfășurată în jurul orei 6.00, au fost mobilizate echipaje de la Poliția Municipiului Piatra Neamț, jandarmi și agenți de la Poliția Locală a primăriei.

„Acțiunea a avut în vedere depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii și împotriva persoanelor suspecte de săvârșirea unor infracțiuni. De asemenea, s-a urmărit legalitatea șederii acestor persoane în acea zonă. Au fost conduse la sediul Poliției Piatra Neamț opt persoane care au fost amprentate și care vor fi audiate în vederea dispunerii măsurilor legale", a spus subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Acțiunea urmează unei vizite a autorităților făcută săptămâna trecută în cartier ca urmare a plângerilor făcute de locuitorii din Speranța față de actele de vandalism și scandalurilor provocate de etnicii rromi.

Citește și: Revoltă în cartierul Speranța din Piatra Neamț după distrugerile făcute de rromi FOTOGALERIE

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite